Често Задавани Въпроси

 1. Как мога да се информирам за статуса на моята поръчка?

Ще получите email с потвърждение за статуса на поръчката ви. Ако сте регистриран потребител на нашия сайт, имате пълен достъп до всички свои поръчки в профила си и можете да се информирате за статуса им. 1. Има ли лимит за минимална или максимална поръчка?

Не, няма.3. Каква е цената за доставка на продукти, закупени от онлайн магазина?

Цената ще бъде калкулирана спрямо тежестта на пратките и местонахождението на получателя.


4. Как мога да отменя поръчка?

Можете да отмените поръчка в рамките на работния ден, в който е направена  като ни уведомите  чрез e-mail  или на телефон. Моля да посочите номера на поръчката, която отказвате.


5. Мога ли да добавя допълнителни продукти към вече направена поръчка?

Можете да добавите допълнителни продукти  към вече направената поръчка , стига да не е пусната пратката към вас , като ни уведомите по телефона или e-mail. Моля да посочите номера на поръчката.6.Трябва ли да се регистрирам, за да направя поръчка?

Не, не е задължително да се регистрирате. В случай, че решите да го направите, Вие ще пазарувате по-удобно, ще можете да следите статуса на направените поръчки, както и да получавате информация за най-актуалните ни предложения и промоции.7. Какви са начините, по които мога да направя поръчка?

Можете да направите поръчка в сайта ни, по телефон: +359 876565694 (BG);


8. Каква информация е нужна, за да направя поръчка по телефона?

За да направите поръчка без регистрация са нужни: име и фамилия, точен адрес за доставка, телефон за връзка и e-mail. Разбира се, не пропускайте да отбележите името и размера на продукта, който сте си избрали.


9. Какви са сроковете за доставка?

Стандартният срок за доставка е до 3 работни дни Останалите продукти са със срок на доставка между 7 и 30 дни, тъй като голяма част от тях се поръчват към производителите по индивидуална заявка на клиента.За ваше улеснение те са обозначени. 


 1. С коя куриерска фирма се осъществява доставката?

Онлайн магазин BVSEDUCTIVE използва куриерските услуги на фирма "Еконт" .


 1. Имате ли магазин, където мога да пробвам артикулите Ви?

Не, BVSEDUCTIVE е магазин, който предлага продуктите си само онлайн. Можете да пазарувате чрез интернет поръчки или телефонно обаждане. Освен ако не се намирате в района на Благоевград, в такъв случай в сайта ни е описано как и къде можете да вземете пратката, за ваше улеснение . 


 1. Доставяте ли продукти в чужбина?

Възможна е доставка до всяка точка на Европа, но цената на услугата ще бъде съгласно тарифата на съответната куриерска фирма за избраната държава.


 1. Как да се ориентираме правилно с размерите?

На всяка продуктова страница ще откриете връзка към ориентировъчна таблица с размери за конкретния вид артикули. Преди да изберете размер е много важно да измерите Вашите индивидуални мерки, като вземете предвид и височината. Ако имате въпроси и нужда от съвет, моля, не се колебайте да се свържете с нас на телефон: +359 876565694 (bg); 


 1. Мога ли да заменя закупен продукт?

При неудовлетворение от закупения продукт можете да го замените или върнете в 14 дневен срок, като единственото условие е покупката да не е повредена и да няма странични миризми. За повече информация прочетете условията за Връщане и замяна.


 1. Какво е необходимо за да направя рекламация.                                         

Моля, свържете се с нас на +359 876565694 (bg)  или ни пишете на e-mail: 

                   


 1. Какво е необходимо за да извърша замяна/връщане на продукт?

Закупеният  продукт трябва да бъде изпратен обратно по куриер в рамките на 14 дни от получаването на пратката до адрес: BVSEDUCTIVE гр.Благоевград Ул.Елин Пелин 2 ПК 2700 , телефон +359 876565694 (BG) 


 1. За чия сметка са куриерските разходи при рекламация или замяна на закупен продукт. Разходите  по обратната пратка са за сметка на клиента. Ако стоката е с фабричен дефект, се заменя БЕЗПЛАТНО от нас като това се установява в присъствието на куриер или офиса на куриера .                      

18 .По какъв начин става възстановяването на сумата, заплатена за върнат продукт?                            

Възстановяването на заплатените суми става по банков път ако сте я заплатили с наложен платеж или обратно по вашата карта, ако сте заплатили с карта.

                                                                                           

 1. С какъв произход са продуктите, които се предлагат в онлайн магазин BVSEDUCTIVE? 

Голяма част от продуктите, които се предлагат на сайта, са произведени в Европа от подбрани материи, съобразени с актуалните модни тенденции за момента. 


 1. Мога ли да направя промени по поръчката си?
След като сте изпратили Вашата заявка, тя се приема автоматично. Именно за това, промени по поръчката не са желателни. Ако все пак корекцията е необходима, то задължително се свържете с нас най-късно до 3 часа след изпращането на заявката.Моля да посочите номера на поръчката си