Политика за връщане

Ако закупената от Вас стока не отговаря на очакванията Ви, винаги можете да я върнете или замените, като първо трябва да ни уведомите за това на телефон: +359 876565694 (BG) или e-mail: bvseductiv.info@gmail.com

Моля да посочите номера на поръчката . 

Връщането на стоката става чрез куриерска фирма Еконт. Срок за връщане на стоката: 14 дни от датата на доставка. 

 

Ако сте платили с карта – ще получите парите си обратно по банковата Ви сметка.

Ако сте платили стоката с наложен платеж и искате да Ви върнем парите обратно по този начин - изпращате пратката с (касова бележка за покупка) и опция наложен платеж към нас,  ние ще ви възтановим сумата в рамките на 3 работни дни.

Потребителят носи отговорност за намалената стойност на стоките, причинена от изпробването им.

Върнатите стоки трябва да отговорят на следните задължителни условия:

* Да са в оригиналната си опаковка и да не е нарушен търговският им вид (разкъсана опаковка, премахнати етикети, липсващи части и други).

* Да не са употребявани, носени, прани, гладени, скъсани, без странични миризми(като кремове, парфюми или цигарен дим)

* Да са придружени с всички съпътстващи доставката и стоките документи, включително, но не само касова бележка или фактура, инструкция за употреба, гаранционна карта и други.

Упражняване на правото на връщане чрез друга куриерска фирма или по начин различен от инструкциите по-горе, НЯМА ДА БЪДЕ УВАЖЕНО.

Заявките се обслужват до 3 работни дни.

Условя за Замяна  за друг размер или за друг продукт

В случай, че желае да замени размера на поръчана и получена стока или желае друг продукт, клиентът има възможност да замени закупената стока в срок до 14 дни от получаването ѝ. Потребителят носи отговорност само за намалената стойност на стоките, причинена от изпробването им, различно от необходимото, за да установи естеството, характеристиките и доброто им функциониране.

Върнатата стока трябва да е с етикети, в добър търговски вид, да не е носена, прана, гладена, скъсана, да е чиста, без странични миризми (като кремове, парфюми или цигарен дим). В случай на връщане и замяна на поръчката, куриерските услуги са за сметка на клиента. 

Когато клиент иска да замени стока с друга, по-скъпа от тази, която връща, BVSEDUCTIVE приспада първоначално заплатената от клиента сума за продукт/и и информира клиента за размера на крайното доплащане.

МОЛЯ, НЕ ПРАВЕТЕ НОВА ПОРЪЧКА ПРЕЗ САЙТА!

Всички въпроси, свързани със замяната и стойностите на продуктите, могат да бъдат доуточнени чрез имейл или на телефон: 0876565694 (BG) . Не се колебайте да ни звъннете.

Ако не бъдат спазени описаните условия, замяната няма да може да бъде извършена.