За Нас

ПРОБЛЕМЪТ, КОЙТО НАБЛЮДАВАМЕ

Беше ни писнало, когато поръчваме дрехи онлайн, да пристигнат дрипи, които нямат нищо общо със снимките. И след това, като искаме да ги върнем полицата за връщане е супер сложна и бавна. Постоянно имахме проблеми с размерите и ни писна.

КАК НИЕ ГО РЕШИХМЕ

ПОЛИЦА ЗА ВРЪЩАНЕ - Ние сме толкова сигурни, че ще Ви харесат дрехите, че решихме да направим това -  вие връщате за ваша сметка, но получавате веднага кредит за безплатна доставка, и може да вземете друга дреха - без обвързване.

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ - Наехме персонал, който изцяло е зает с това да отговаря на вашите персонални въпроси - за размери, какво да направим ако еди какво се случи и т.н. При въпроси обадете се на  - 0877720440

РЕАЛНИ СНИМКИ - Снимките, които виждате са реални. Ако се притеснявате, как ще ви стои дрехата или се обадете или я поръчайте. Няма от какво да се притеснявате, защото ако не ви хареса цялата сума ще ви бъде върната.

КОИ СМЕ НИЕ?

Мисията ни е да Ви предложим вдъхновяващо място да откриете най-новите и популярни продукти на достъпни цени. Нашата визия е - „да донесем щастие на всички жени“. 

Ние сме тук дългосрочно и сме дошли да развиваме взаимотношения с Вас.

Върпосът е -  Вие готови ли сте за нещо различно?